BEDRIJFSGEUREN.NL; De officiŽle website voor professioneel geurmanagement en geurbeleving in uw bedrijf. InSCENTives Europe BV

Een luxe geur creëert de perfecte eerste indruk voor uw gasten!
Een nare geur daarentegen doet al uw investeringen teniet! 


Uw adres voor professionele geurmarketing en geur gerateerde vraagstukken:


Dit alles doet InSCENTives.

Het begeuren van de eigen woning wordt steeds populairder. Ook binnen bedrijven is men er zich meer en meer van bewust geraakt dat een prettige geur de bezoekers en de eigen medewerkers positief beïnvloedt. Ondernemingen stellen wel hogere eisen aan professionele parfumering, kwalitatief superieure geursystemen met een grotere capaciteit en een uitgebreid assortiment aan luxe geuren zijn daarom een eerste vereiste. www.bedrijfsgeuren.nl biedt u de oplossing voor uw onderneming.

Hoe ruikt het in úw bedrijf?
Wij bevinden ons in een belevingseconomie en daarom  zien we dat het implementeren van geuren/parfums in de bedrijfsomgeving loont! Steeds meer bedrijven informeren zich over de verrassende effecten die geurmarketing bieden kan. Denk aan hotellobby’s, fitness- en wellnesscenters, bioscopen, kantooromgevingen, VIP lounges, vliegtuigcabines, autobedrijven, theaters en wachtruimtes in tandartsen-, huisartsenpraktijken en ziekenhuizen en zorginstellingen.

Waarom kiezen ondernemingen voor bedrijfsgeuren? Een prettige geur verhoogt niet enkel het chique karakter van uw bedrijf, de klant voelt zich ook prettiger, de duur van het bezoek wordt langer en uiteindelijk vertaalt zich dit in meer koopmomenten en -impulsen. Het levert u dus ook meer geld op!

Er zijn ook ondernemingen waarbij het welbevinden van de eigen medewerkers voorop staat. Te denken valt aan kantooromgevingen waarbij het personeel door het toepassen van professionele bedrijfsgeuren beter geconcentreerd kan werken, wat indirect weer een positief bedrijfsresultaat tot gevolg heeft.  

De geursystemen en bedrijfsgeuren van Inscentives Europe bieden u een innovatieve mogelijkheid om uw clientèle én personeel positief te verrassen en nog meer aan u te binden!

 

Scent sells…

Interesse in ons concept? Bel of mail ons via info@bedrijfsgeuren.nl!

Nieuws

Er is geen nieuws op dit moment.

Mailing

Meldt u nu aan voor de e-mailing:

'Scent' to a friend

Zijn onze diensten ook interessant voor uw relaties? Stel ze dan op de hoogte:

Onze partners

logos